Megrendelés menete

Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, kérjük töltse ki regisztrációs űrlapunkat. Az ott megadott e-mail címmel és jelszóval használhatja a képfeltöltő varázslóikat.

Első lépésként ki kell választania, melyik üzletünkben szeretné átvenni elkészült képeit.
Ehhez keresse ki a megjelenő első listából az Önhöz legközelebb eső települést, majd a másodikból a kívánt üzletet.
A folytatáshoz klikkeljen a Tovább a feltöltéshez gombra.

Önnek három különböző felület áll rendelkezésére képeinek feltöltésére:
A JavaScript varázslót azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik engedélyezték böngészőjükben a JavaScript használatát és jártasak a bonyolultabb tartalmú felületek kezelésében.
Amennyiben tiltotta böngészójében a JavaScript használatát, kérjük haszálja a HTML feltöltőt, melyet kezdő felhasználók számára is ajánlunk.
Mindkét program JPG képek rendelésére alkalmas, továbbá fel lehet tölteni több képet RAR vagy ZIP formátumú tömörített fájlba csomagolva. Ilyenkor a feltöltést követően rendszerünk kitömöríti és ellenőrzi a képeket, így Ön a rendelés lezárása előtt megtekintheti, hogy képei megfelelően megérkeztek-e hozzánk.
Nagyobb mennyiségű kép rendelése esetén az FTP varázsló használatát javasoljuk. Segítségével egy ideiglenes FTP hozzáférést igényelhet tőlünk. A program használatához Internet Explorer böngésző vagy egy külső FTP kliens programra lesz szüksége!

Támogatott böngészők: Internet Explorer 6.0+, Mozilla Firefox 1.0+, Netscape Navigator 7.2+.

Amennyiben kérdései volnának a működéssel kapcsolatban, kérjük írjon techninaki ügyfélszolgálatunknak.