HTML feltöltő

Amennyiben böngészőjében tiltva van a JavaScript, használja ezt a html felületű feltöltő programot.

Alapértékek megadása

Első lépésben megadhatja, egyszerre hány fájlt szeretne feltölteni. Elfogadott formátumok: JPG, RAR, illetve ZIP. A tömörített fájlokat szerverünk feltöltés után kicsomagolja, majd a megadott paraméterek szerint ellenőrzi a képeket. Csak a megfelelő felbontású képeket fogja felvenni rendelésébe.

Amennyiben szeretné, egyszerre beállíthatja a összes sorhoz a méretet, kitöltést, valamint darabszámot. Tömörített fájl esetén kérjük, az egy képre vonatkozó darabszámot adja meg!

A Tallózás gombok használatával válassza ki számítógépéről a feltölteni kívánt fájlokat, majd klikkeljen a Feltöltés gombra. Nagyobb mennyiségű fájl feltöltése esetén kérjük, várjon türelmesen, amíg a fájlok feltöltődnek!

Feltöltés eredménye

Feltöltés után az oldal újratöltődik kiegészítve a feltöltött fájlok adataival. Itt láthatja, ha valamelyik fájlt rendszerünk nem fogadta el.

Feltöltött fájlok listája

A Módosítás menüpontra klikkelve leellenőrizheti a feltöltött képek adatait. Ezen az oldalon a feltöltött képekből készített előnézetet láthatja. Amennyiben valamelyik kép torz, hibásan jelenik meg, kérjük, törölje a rendelésből és töltse fel újra!

Amelyik képet törölni szeretné, ott helyezzen pipát a Törlés felirat mellé. Az adatok módosítása után ne felejtsen el ráklikkelni a 'Módosítások mentése' gombra!

Ha minden képet feltöltött , klikkeljen a Megrendelés menüre.

Megrendelés lezárása

A rendelés lezárása előtt még egyszer áttekintheti rendelésének adatait. Ha mindent rendben talált, klikkeljen a 'Megrendelés' gombra.

Rendszerünk minden beérkezett érvényes rendelésről azonnal automatikus visszaigazolást küld Önnek e-mailben!

További információk:

» Képarányok és kidolgozási eljárások
» JavaScript varázsló
» FTP varázsló