Információs oldalunkkal részletes segítséget szeretnénk nyújtani az OnlineFoto rendszer használatához és képrendelése elküldéséhez.

Az OnlineFoto rendszerének használatával digitális fényképezőgépével készített képeiből könnyedén papírképet rendelhet, amelyet rövid határidővel az Önhöz legközelebbi üzletben személyesen átvehet.
Regisztrációs és bejelentkezés után kiválaszthatja, hogy mely városban és mely üzletben kívánja átvenni az elkészült képeket. Képeit feltöltheti egyesével, vagy RAR, ZIP fájlba tömörítve egyszerre, de igényelhet egy ideiglenes FTP hozzáférést is, amennyiben nagyobb mennyiségű képet szeretne feltölteni. Minden rendelésről rendszerünk e-mailben visszaigazolás küld Önnek, és a kiválasztott üzletnek is.

Kérjük, amennyiben egy korábbi megrendelésével kapcsolatban érdeklődik, a visszaigazoló levélben található e-mail címen, illetve telefonszámon közvetlen a kiválasztott üzletnél érdeklődjön. Az oldal üzemeltetőinek nem áll lehetőségében a feladott rendelésekkel kapcsolatban bármilyen formában is eljárni.

Az oldal használatával kapcsolatos technikai kérdéseivel kérjük, írjon technikai ügyfélszolgálatunkra.

Amennyiben információs oldalunkon nem talált minden kérdésére kielégítő választ az oldal használatával kapcsolatban, kérjük, írjon ügyfélszolgálatunknak, és rövid időn belül teljes körűen tájékoztatjuk Önt.

TIPP TIPP!

Amennyiben egy oldal tartalmát ki szeretné nyomtatni, klikkeljen a címre a bal oldali témakör listában, majd klikkeljen a lap alján található Az oldal nyomtatása hivatkozásra.